Безглютенова дієта набирає популярності. Наприклад, в 2015 році у США люди витратили близько 4 мільярдів доларів на безглютенові продукти. Це в рази перевищує кількість людей, яким діагностовано...
Українська кулінарка вірменського походження, переможниця відомого телепроекту “МастерШеф” на СТБ Асмік Гаспарян поділилася власним рецептом корисних бургерів. За словами Асмік, ця страва є відмінною “обманкою” для...
Внутрішня поверхня стегна й боки – найпроблемніші зони у багатьох жінок. У цих місцях швидше накопичується жир, шкіра втрачає еластичність і привести фігуру в бажану форму...
Найдавніша рослинна культура, яку людина почала вживати в їжу – це саме злаки, яких на сьогоднішній день відомо більше одинадцяти тисяч видів. У нашій країні з...
У східних країнах імбир називають універсальними ліками. І це неспроста: вчені виділяють більше двох десятків його корисних властивостей. До того ж, завдяки його аромату і смаку,...
Усім знайомий рецепт молодої катоплі зі сметаною, кріпцем і шкварочками, але є ідея, як урізноманітнити традиційний підхід. Почнімо з базового: їсти молоду картоплю можна прямо з...